Vi skaber menneskelig udvikling

I løbet af én dag kan du lære at skabe enorme forandringer for dig selv og mennesker omkring dig. Alt for mange tager ikke mundtlig kommunikation alvorligt på trods af, at vi konstant vurderes på netop denne kompetence.  
Hvad enten det er mødet mandag morgen med de få nøglepersoner eller foredraget for flere hundrede mennesker fredag eftermiddag, skal du kunne præstere med stærkt fundament i din karakter og ledelse. 

Hos Inspire Performance samler vi de bedste teknikker fra coaching-, ledelse- og kommunikationsbranchen.  

Vi ved, at viden om retorik, forståelse for at styre en samtale samt evnen til at eje sit publikum  – det udgør en god taler. Hvor modet til at tale, styrken i solid stemmeføring og kropsbevidst ageren - det gør en stærk taler. 

Inspire Performance tilbyder +20 års akkumuleret erfaring med at hjælpe den ambitiøse leder til at blive en bedre mundtlig performer med dybde og integritet. Vi rykker din kommunikation og din kontrollerede ledelse til næste niveau, så du kan gøre et varigt indtryk. 

 

Mange danske virksomheder arbejder ud fra et CSR-princip (Corporate Social Responsibility), til fordel for samfundet man er en del af. 

Inspire Performances ideologi udspringer fra et tidligt ønske om at nå ungdommen, hvor den befinder sig - at hjælpe dem med at skabe de bedste rammer for sig selv. De værktøjer, Inspire Performance ligger inde med, udgør de egenskaber, der skaber fremtidige gode ledere, selvstændige og handlekraftige individer med en stærk viden om kerneelementerne for kommunikation, samtale og balance.  

Derfor tilbyder vi for skoler, gymnasier, efterskoler samt nogle højskoler op til 50% rabat på samtlige af vores arrangementer.

Det er vores bidrag til det samfund, vi er en del af. 

Vi satser på de unge

Inspire Performance

© 2019 Inspire Performance / Designed by WEB Designerne