Søg
  • emilmoselund

WHY-workshop med bl.a. Siriuspartner A/S & HÖJSKOLENDK A/S

Opdateret: 20. sept. 2019

Formål:

Jakob Holm Nielsen fra Inspire Performance har udviklet en fire timers workshop, der kan hjælpe dit team eller afdeling med at blive skarpere på jeres formål. Jeres WHY. Grundlæggende er jeres WHY det som binder jer sammen som enhed. Med udforskningen af jeres WHY vil i blive klogere jeres fælles formål og jeres unikke bidrag i verden. På denne måde får i en klar retning for jeres virksomhed, der foldes ud på og bruges i utallige sammenhænge. Det kan bruges i rekruttering, i ekstern og intern kommunikation samt til at skabe retning for strategi og træffe agile valg i den stadig mere komplekse organisatorisk virkelighed.


Selve workshoppen:

Først introduceres deltagerne til grundlaget og lidt af teorien bag WHY-processen. Med udgangspunkt i globale økonomiske og erhvervspsykologiske tendenser sættes rammen for at forstå, hvorfor det bliver mere og mere essentielt at blive skarp på sin virksomheds WHY i den nuværende økonomiske virkelighed. Herefter ledes deltagerne i samarbejde gennem en narrativ udforsknings proces, der oprindeligt er designet og udarbejdet af Simon Sinek. Denne er dog blevet løbende afprøvet og tilpasset, så den nu passer til det danske erhvervsliv.


Resultat:

Til sidst på workshoppen fremkommer et samlet første udkast til jeres WHY som derfra kan videreudvikles og bruges i forskellige kontekster. Videre har alle deltagere fået en væsentlig større indsigt i sig selv, samt større forståelse for deres kollegaer. De er blevet bundet sammen af nogle anderledes spændende samtaler om, hvad der beriger deres arbejdsliv, som de med garanti aldrig vil glemme.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Inspire Performance

© 2019 Inspire Performance / Designed by WEB Designerne